Beste leden en vrijwilligers,
Hierbij even een update vanuit het bestuur.De voorbereidingen voor de Maarle wedstrijd is in volle gang! Op 30 september vindt het springen pony’s plaats en van 4 t/m 7 oktober springen paarden. We hebben ook dit jaar jullie hulp nodig tijdens dit gezellige evenement. De uitnodiging voor het inschrijfrooster is vanavond verstuurd dus schrijf je snel in. Goed om te zien dat er nu al veel leden hebben ingeschreven!
Op 29 september en 3 oktober vanaf 19.00 uur wordt het parcours opgebouwd, beide binnen rijbanen zijn dan niet toegankelijk. Op 30 september en 4+5+7 oktober zijn de beide binnen rijbanen de gehele dag ook niet beschikbaar vanwege de Maarle wedstrijd.Op vrijdag 6 oktober vindt de GMB jonge springpaarden competitie in IJsselmuiden plaats. Op 6 oktober ’s ochtends tot 12.00 uur is het binnen alleen mogelijk om in de kleine rijbaan te rijden.De buitenrijbaan blijft tijdens dit evenement toegankelijk om te gebruiken. Hiervoor wordt een deel in de buitenrijbaan afgezet. Op 6 en 7 oktober verwachten we veel toeschouwers dus zal er geparkeerd worden in het andere deel van de buitenrijbaan.
De Algemene Ledenvergadering wordt gehouden op 31 oktober a.s. Reserveer deze datum alvast in je agenda.
De kroonmenners geven aan dat zij begin november weer starten met gebruik van de grote binnen rijbaan op donderdagavond.
Van omwonenden krijgen we een klacht binnen over mest op het fietspad. Denk je eraan om dit op te ruimen?
En vergeet niet aanstaande zaterdag de schoonmaak dag in de manege. We starten om 8.30 uur met koffie. Tussen ca. 9.00-10.00 uur starten we eerst in de stallen met een hoogwerker. De paarden zijn op dat moment buiten. We verwachten toch zeker om 14.00 uur klaar te zijn. Vergeet je niet je ragebol, emmer of je attributen voor ramen wassen mee te nemen?

Groet,het bestuur van de Deltaruiters