Les op een manege pony

Lijkt paardrijden jouw leuk?  Maar heb je geen eigen pony? Dan zijn de manege lessen misschien wel iets voor jouw. Je hebt geen eigen pony nodig, maar rijdt op een pony van de manege. De manege lessen lessen zijn ooit ontstaan om kinderen kennis te laten maken met het pony rijden. Wij leren ze de basis: het poetsen van een pony, op- en afzadelen, stap, draf en galop. Wanneer ze dit goed kunnen leren ze figuren rijden. Hierna maken ze kennis met balkjes lopen, draven en het springen van hindernissen.  Het is een kennismaking met de paardensport.

 In deze lessen leer je de beginselen (de basis) van het paardrijden. De kosten van de lessen op een manege pony zijn € 15,00 per les.  Heb je een eigen pony en wil je in deze lessen meerijden dan kost het € 7,50  per les.

Er rijden 5 tot 6 kinderen in een manege les.

 De lessen worden gegeven van maandag t/m vrijdag. Het 1e uur van 16.00 t/m 17.00 uur en het 2e uur van 17.00 t/m 18.00 uur.

In de schoolvakanties en feestdagen wordt er geen les gegeven. Als je nieuwsgierig bent geworden, kom dan gerust een keer kijken!!

 Opzeggen kan per direct schriftelijk bij onderstaand contactpersoon (dus niet bij de eigen instructrice). Ook voor vragen en of opgave kan je bij Klara terecht.

 Contactpersoon manege lessen: Klara van de Beek   tel: 0612637753

Manege lessen:  Deltaruiters in de kleine bak.